Web razvoj

Neka odlične internet stranice budu odličan početak vašeg rada

Web stranice po mjeri

U danas šarolikoj ponudi brojnih "stručnjaka" čestitamo što uopće razmatrate ponudu izrade web stranica kod tvrtke kojoj je ovo core biznis. Ono što se trudimo prezentirati našim klijentima je kvaliteta rada, dugoročnost i stabilnost, te na kraju vrhunska podrška i usluga. Sve ove kvalitete teško ćete naći kod brojnih takozvanih studija, pojedinaca i laika kojima je ovo samo usputni posao. Oslonite se na našu stručnost, kvalitetu rada i iskustvo te ponajviše na transparentan rad krojen po vašim potrebama. Vi se usredotočite na posao, a mi ćemo na vaše web stranice. Smještaj, domena, održavanje - sve je na nama.

Web kao usluga po principu "ključ u ruke"

Naša posebnost u izradi web stranice ja da internet stranice nudimo kao uslugu po principu "ključ u ruke". Web stranice nudimo kao gotovu uslugu oko koje ćemo se brinuti i kod koje nemate dodatnih troškova! Ne kupujete fizički web stranice, nego uslugu u kojoj dobivate sve što trebate: web stranice izrađen po mjeri, cijeli stručan tim koji će se brinuti o njima, server i domenu.

Poseban paket za lokalne samouprave i gradove

U poslu s razvojem web stanica naišli smo na nekoliko specifičnih problema koje su nas na kraju ponukale na izradu i ponude posebne usluge. Riječ je o posebnom paketu za lokalne samouprave. Ako ste lokalna samouprava, možete dobiti cijelu uslugu izrade, vođenja, planiranja i savjetovanja oko web stranica. Naše iskustvo u razvoju u skladu s propisima Digitalnog ureda Vlade RH jamče vam vrhunsku uslugu u skladu s današnjim potrebama.