Usluge

Ono što radimo i kako radimo, to nas definira!

Web razvoj

Razvoj, dizajniranje, programiranje i izrada internet stranica naš je core biznis. Ovo je posao s kojim smo još 2009. pokrenuli cijelu priču tvrtke Režić d.o.o. Ime tvrtke nosi prezime njenog osnivača i idejnog začetnika ideje koja za cilj ima pružiti svakome mogućnost imati vlastite web stranice. Web stranice smatramo početkom svakog posla, one su vrata drugima u vaš svijet rada, one su prezentacija i ogledalo vašeg djelovanja. Nemojte dozvoliti da web stranice krivo interpretiraju vaš rad. Skrojene po vašim potrebama uz uporabu najnovijih tehnologija, web stranice kod nas će biti najbolje za vas! Sve je na nama, a na vama je samo da se brinete oko vašeg rada. Neka web stranice budu jedna briga manje za vas, a jedan novi izazov za nas.

Saznaj više

Mediji i PR

Još od 2005. godine bavimo se novinarstvom, a od 2006. godine vodimo i vlastiti internetski medij CroPC.net - Tehnologija kao stil života. Ovaj medij postavio se kao renomirani izvor vijesti i sadržaja tehnološke tematike koja je prožeta kroz svaku poru našeg života. Dugogodišnji rad u medijima dao nam je za pravo ponuditi medijske usluge i PR, usluge pisanja tekstova i sve ono što ulazi u domenu medija.

Saznaj više

WiFi HotSpot

Od 2012. godine u sklopu naših usluga su usluge računalnih mreža i HotSpot točaka. S obzirom na bujajuću potrebu za ovakvim rješenjima od stane lokalnih samouprava i gradova, turističkih i ugostiteljskih subjekata ovi su poslovi polako postali djelom našeg core biznisa. Ako ste lokalna samouprava ili grad, ugostitelj ili turistički djelatnik, uz pristup internetu za sve podignite kvalitetu svoga rada.

Saznaj više

Ostale IT usluge

Jasno, kao IT tvrtka srećemo se i s brojnim drugim zadacima i izazovima koji iako nisu naša core djelatnost, čine u manjoj ili većoj mjeri naš rad. Od brojnih IT usluga možemo navesti održavanje računala i sustava, savjetovanje, edukacija vas ili djelatnika, vođenje marketinških kampanja, vanjsko oglašavanje, upravljanje društvenim mrežama i vođenje istih (Facebook, Twitter, Instagram, i sl.), obradu grafike, fotografiranje,... Imate li zadatak za koji smatrate da je u našoj domeni - slobodno nam ga javite. Biti će nam drago ako možemo pomoći.

Saznaj više