Mediji i PR

Usluge medijske promocije, odnosa s javnošću i copywrite

Copywrite

Iza nas je preko 10 godina iskustva u pisanju tehničkih tekstova, recenzija uređaja, kao i u raznim drugim oblicima novinarstva. Zašto ovo spominjemo ovdje? Zato što možemo ponuditi vrhunsku uslugu pisanja tekstova (copywrite). Opišite nam čime se bavite, proizvode koje imate, tržište koje ciljate, dajte nam što više detalja, a od zamršenog skupa podataka i natuknica stvorit ćemo privlačan tekst. Ovakav sadržaj možete upotrijebiti na vlastitim internet stranicama, biltenu, letcima, emailu s ponudom, i na brojne druge načine. Uz copywrite uslugu uvijek ćemo ponuditi i uslugu medijske promocije, odnosno odnosa s javnošću.

Odnosi s javnošću, medijska promocija

Imate li odličnu ideju? Radite vrhunski posao? Vrijeme je da svi čuju za vas! Obratite nam se i možemo vam pomoći s našom uslugom odnosa s javnošću i medijske promocije. Naš tim pratit će vaš rad u stopu, a svaki važniji korak popratit ćemo super pričom koju ćemo podijeliti sa svima.

Fotografiranje

Održavate li nekakav događaj, event ili trebate fotografiranje stvari, osoba ili što god već pomislili - tu smo za vas. Vrhunska oprema, znanje i iskustvo jamac su dobro odrađenog posla.